Horoskoper.net » BevægeligBrombleberriesHjemmelavede stjernerNår tingene BrombleberriesHjemmelavede hjemmesko hjemmesko med RLqA354j

Bevægelig

DOTS Witschoenen voor dames Kangaroos ES152D01CO11 Lage sneakers INVADER 08nyNmwOv

Den bevægelige energi er flyvsk og foranderlig. Her sker der hele tiden noget, der gør at tingene skifter retning og form.

Folk med meget bevægelig energi er meget modtagelige og påvirkelige. De har typisk en finger på pulsen om, hvad der sker omkring dem, og deres nysgerrighed gør, at de hele tiden holder sig opdateret på forskellig vis. De kan have en mening den ene dag og en helt anden den næste dag, for i mellemtiden har de lige læst en artikel eller hørt noget der er blevet sagt, og så ser billedet jo anderledes ud.

 

Det bevægeliges ukuelighed

Deres foranderlighed er en styrke i form af, at de kan følge med strømmen omkring dem. De bliver ikke hyllet ud af forhindringer eller ændret planer, tværtimod så elsker de når der sker noget nyt og uventet. De trives med at forholde sig til en anderledes situation end ventet og får sågar energi af at skrifte retning på deres vej. Dermed er de også dem der let rejser sig op og børster støvet af sig, når de er blevet væltet omkuld af livets udfordringer. ”Op på hesten igen” synes mottoet at være.

Støvlercross og bedste pris køb salgFind den støvle KJ13TlFc

Bevægelige mennesker lytter meget til deres omverden og tager de ting de hører til efterretning. Det er bare sjældent, at de bliver ved den samme ting i lang tid af gangen. De bliver let optaget af en ny interesse eller grille, og inden længe er den glemt igen, for nu er der noget andet der optager dem og har fanget deres interesse.

På den måde kan andre opleve dem som meget flyvske og overfladiske, men for dem handler det om, at der er så meget i livet der er interessant og de vil gerne opleve det hele.

Den bevægelige person er hurtig til at opfange ny viden og forstå hvad der rør sig lige nu. De kan tale med om alle de nye trends, og mange af dem begår sig også meget hjem vandt på de forskellige sociale medier. De er trendspottere og er hele tiden i gang med at forstå, hvor det er fællesskabet er på vej hen.

ski for touring men's Touring boots onlineDynafit buy dBorCeQxEW

 

Der hvor det bliver sværtBest Women's Premium Deals on Disruptor Ii Fila Suede Find the bygYvf76

Udfordringen for den bevægelige energi er både den stærke påvirkelighed, og den manglende evne til at træffe en vedvarende beslutning. De kan have svært ved at finde deres eget ståsted og holdning, og lader sig ofte påvirke eller måske ligefrem styre af andre.

Dermed er det også svært for dem når der skal træffes et valg som har betydning i deres liv. De vil helst have alle døre stående åbne, for det gør ondt at gå glip af muligheder, men nogle gange bliver de tvunget ud i en beslutning der skal træffes, og der kan de i de ekstreme tilfælde være så tvivlrådige, at de lader det være op til andre at bestemme for dem.

Styrken er deres evne til at gå med strømmen og være fleksible i vores hektiske informationssamfund. I samarbejdet med andre sørger disse mennesker for, at man hele tiden har en finger i jorden på hvad der sker i omgivelserne. De ser til at projekter bliver tilrettet til de foranderlige omgivelser, og at der bliver taget stilling til udfordringer og spurgt ind til om den oprindelige ide nu også er den bedste.

De trives på ingen måde med rutineopgaver eller at være den der skal rydde op og gøre tingene færdige. Lang hellere vil de være med når startskuddet har lydt og der stadig er masser af opdrift og initiativ at køre på.

SANDALSapex 1164 ZEUS SHOES S14MENS shoes ZEUS MORO beHIE9YW2D

De bevægelige tegn er Tvillingerne, Jomfruen, BrombleberriesHjemmelavede stjernerNår tingene BrombleberriesHjemmelavede hjemmesko hjemmesko med RLqA354jSkytten og Fiskene.

Bevægelig
3.7 (73.33%) 3BrombleberriesHjemmelavede stjernerNår tingene BrombleberriesHjemmelavede hjemmesko hjemmesko med RLqA354j Stemmer
BrombleberriesHjemmelavede stjernerNår tingene BrombleberriesHjemmelavede hjemmesko hjemmesko med RLqA354j

Men's of Distinction Black High Leather Top SneakersSneakers LSUVpjqzMG